Gå till innehåll
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Skogsskötsel 15 januari 2019

Ny tjänst för att begära offerter på skogsvård

Idag lanserar Virkesbörsen en ny tjänst – Skogsvårdstorget. Det är en digital offertförfrågningstjänst för skogsvård och skogliga tjänster.

 Offerter på en tjänst som rotpoststämpling kan tas in via nya tjänsten Skogsvårdstorget.
Offerter på en tjänst som rotpoststämpling kan tas in via nya tjänsten Skogsvårdstorget. FOTO: Birgitta Sennerdal

Den digitala handelsplatsen för att köpa och sälja virke, Virkesbörsen, lanserar nu en tjänst där skogsägare kan ta in offerter på skogsvård som de vill köpa.

Entreprenörer kan hitta jobb

Detta gör även det möjligt för skogsentreprenörer att komma i kontakt med skogsägare och hitta uppdrag.

– När vi frågade våra medlemmar på Virkesbörsen vad de önskade för funktionalitet var svaret tydligt: Skogsägare vill kunna ta in offerter på skogsvård och de skogliga tjänster som de önskar utföra, säger Adam Aljaraidah, VD och medgrundare på Virkesbörsen, i ett pressmeddelande.

Begära offert

I den digitala tjänsten kan skogsägare begära offert på till exempel en rotpoststämpling, ny skogsbruksplan, skatt- och juridiktjänster, plantering, dikesrensning, avverkning eller skotning.

”Spännande möjligheter”

– Vi vill med Skogsvårdstorget göra det enklare och roligare att bedriva ett aktivt skogsbruk, oavsett var man bor eller har sin skog. Digitaliseringen erbjuder väldigt spännande möjligheter för skogsindustrin och skogsägarna, säger Adam Aljaraidah.

Relaterade artiklar

Kommentarer

Genom att kommentera på Skogsbruk så godkänner du våra regler.

Till toppen