Gå till innehåll
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Skog 6 april 2018

Virkesbörsen växer och nyrekryterar

Virkesbörsen rekryterar från Skogssällskapet och IT-världen när de anställt ny affärs- och marknadschef samt en ny ansvarig för affärsutveckling.

 Johan Wachtmeister
Bild 1/2 Johan Wachtmeister
 Carl Johan Moberg
Bild 2/2 Carl Johan Moberg

Virkesbörsen, en digital handelsplats för virke, har rekryterat Carl Johan Moberg från Skogssällskapet, där han varit affärschef. Han är utbildad skogsmästare och har arbetat i tio år på Skogssällskapet innan han nu börjar på Virkesbörsen, där han får titeln affärs- och marknadschef, i mitten av april.

”Drömrekryteringar”

– Jag ser fram emot att få bidra med min kunskap och förhållandevis långa erfarenhet i det unga och dynamiska teamet bakom Virkesbörsen, säger Carl Johan Moberg som kommer att vara stationerad i Göteborgsområdet.

Från IT-bolaget Dell kommer Johan Wachtmeister, som blir ansvarig för affärsutveckling. Han är civilingenjör inom technology management och har också kompletterat med en skoglig utbildning och är engagerad i ett aktivt skogsbruk.

Virkesbörsen kallar de två nytillskotten för drömrekryteringar.

Relaterade artiklar

Kommentarer

Genom att kommentera på Skogsbruk så godkänner du våra regler.

Till toppen