Gå till innehåll
laddar...
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Skog 7 augusti

"Uppvärdering för det gröna guldet"

Land Skogsbruk har gjort ett svep över vad andra medier skriver om de gröna näringarna på debatt- och ledarplats.

”Uppvärdering för det gröna guldet”

Den svenska skogen växer sakta. Skogsägare, särskilt i norr, förväntar sig ingen snabb avkastning. Men den rättslösa hanteringen av skyddsvärd skog har tömt även deras reservoar av tålamod.

Skaraborgs Allehanda 1 augusti

Felaktiga påståenden om skogen”

Den pågående debatten om skoglig äganderätt och nyckelbiotoper har tyvärr en tendens att bli missvisande och osaklig. Ledaren i Skaraborgs Allehanda den 1 augusti 2019 innehåller en rad påståenden som till och med är direkt felaktiga, svarar Bengt Danielsson, distriktschef på Skogsstyrelsen i Värmland.

Skaraborgs Allehanda 5 augusti

Att rädda regnskogen i Brasilien är av världsintresse”

Regnskogens förmåga att fånga upp koldioxid och frisätta syre gör den till jordens lungor. Därför är skövlingen av Amazonas livsfarlig. Det område som president Bolsonaro har öppnat upp för skövling är större än Frankrike, skriver Sofia Nerbrand i en ledare i Dagens Nyheter.

Dagens Nyheter 2 augusti

”Antiskogspropaganda”

Insiktens klockor tickar hos folk och jag tror att skogsindustrin hör det och därför tvingas lägga ner så mycket pengar på sina kampanjer som egentligen är ren och skär antiskogspropaganda, skriver Göran Greider i en ledare.

Dala-Demokraten 2 augusti

Relaterade artiklar

Kommentarer

Genom att kommentera på Skogsbruk så godkänner du våra regler.

Land Skogsbruks Nyhetsbrev

Missa inga av de senaste nyheterna och aktuella debatterna inom de gröna näringarna!

Missa inga nyheter Gratis

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.

[article_FBShare type=shares ]
[article_FBShare type=comments ]
Till toppen