Gå till innehåll
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Skog 20 september 2019

Sveaskog öppnar nytt kontor

Sveaskog planerar att öppna ett nytt kontor i Boden. Det blir företagets 11:e kontor i Norrbotten.

 Hannele Arvonen, Sveaskogs VD, meddelar att de öppnar nytt kontor i Norrbotten.
Hannele Arvonen, Sveaskogs VD, meddelar att de öppnar nytt kontor i Norrbotten. FOTO: Sveaskog

Sveaskog äger 14 procent av Sveriges skog och drygt hälften av innehavet ligger i norra Sverige. I Västerbotten har Sveaskog kontor i nästan varannan kommun och i Norrbotten har företaget kontor i 10 av länets 14 kommuner.

– Vår strategi, arbetssätt och filosofi är att vi är lokala. Vi centraliserar oss inte till någon storstad. Vi ska ha verksamhet där vi har vår råvara, säger Sveaskogs vd Hannele Arvonen i ett pressmeddelande.

Letar fastighet

Hannele Arvonen har under två dagar rest runt i Norrbotten för att träffa medarbetare och bland annat diskutera förutsättningarna och utmaningar för skogsnäringen. I samband med resan avslöjade hon att Sveaskog just nu letar efter en lämplig fastighet i Bodenområdet för att öppna ett 11:e kontor i Norrbotten.

– Vi är och vill vara närvarande där vi har vår verksamhet. Att vi väljer att öppna ett kontor även i Boden beror på att vi har stora skogsarealer mellan Boden och Jokkmokk, säger Anette Waara, marknadsområdeschef Nord.

LÄS MER: Sveaskog säkrar tillgången på förnybart drivmedel

Relaterade artiklar

Kommentarer

Genom att kommentera på Skogsbruk så godkänner du våra regler.

Läs mer om

Till toppen