Gå till innehåll
laddar...
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Skog 21 februari

Stort intresse för skogsskötselrapport

Intresset är mycket stort för rapporten Skogsskötsel med nya möjligheter. Fler än 70 svar har kommit in till Skogsstyrelsen.

 Förslag för ökad skogsproduktion finns i rapporten, till exempel bättre plantmaterial.
Förslag för ökad skogsproduktion finns i rapporten, till exempel bättre plantmaterial. FOTO: Esso Larsson

I rapporten finns förslag om vad som behövs för att få en ökad lönsam skogsproduktion. Rapporten är resultatet av projektet Samverkansprocess skogsproduktion där en rad intressenter inom skogssektorn samlats för att ta fram förslag på åtgärder som kan förbättra skogsproduktionen.

LÄS MER: Rapport: Klövviltstammen är för stor

Samverkansprocess

Fram till mitten av februari tog Skogsstyrelsen emot synpunkter på rapporten och samverkansprocessen ska nu ta del av alla remissvar och färdigställa rapporten. Rapporten beräknas vara klar senare i vår.

LRF och skogsägarföreningar

Bland de som har lämnat sina synpunkter på rapporten märks en rad skogsföretag, intresseorganisationer, myndigheter och forskare. Naturligtvis hör LRF och landets skogsägarföreningar till dem som yttrat sig.

LÄS MER: Här finns remissvaren

Relaterade artiklar

Läs mer om

Land Skogsbruks Nyhetsbrev

Missa inga av de senaste nyheterna och aktuella debatterna inom de gröna näringarna!

Missa inga nyheter Gratis

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.

[article_FBShare type=shares ]
[article_FBShare type=comments ]
Till toppen