Gå till innehåll
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Skog 7 juni 2019

Stormfällt träd avslöjade stor kokainfabrik

Ett träd som fälldes i en storm i Nederländerna har lett till att en av landets största kokainfabriker hittills har hittats.

 En av Nederländernas största kokainfabriker hittills har avslöjats sedan ett träd fällts i en storm och arbetare som röjde upp vid platsen larmat polisen. Arkivbild.
En av Nederländernas största kokainfabriker hittills har avslöjats sedan ett träd fällts i en storm och arbetare som röjde upp vid platsen larmat polisen. Arkivbild. FOTO: Francois Mori

Ibland sträcks lagens långa arm ut längs svårbegripliga vägar. Ett träd som vält under en storm ledde till upptäckten av en av landets största kokainfabriker hittills.

Det var när arbetare röjde upp efter trädet på torsdagen som de kände en märklig lukt och såg män som på ett onaturligt sätt trampade runt vid ett skjul på en bondgård nära byn Oud-Vossenmeer i södra Nederländerna.

En av landets största fabriker

”Polis tillkallades och upptäckte laboratoriet i skjulet”, skriver polisen i ett uttalande, som tillägger att anläggningen är en av de största som hittats i Nederländerna.

Ingen människa har gripits eftersom männen flydde från platsen. Det kommer enligt polisen att ta flera dagar att plocka isär fabriken.

Relaterade artiklar

Kommentarer

Genom att kommentera på Skogsbruk så godkänner du våra regler.

Till toppen