Gå till innehåll
laddar...
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Skog 30 november 2017

Skogsstyrelsen tar in synpunkter på förslag om nyckelbiotoper

Skogsstyrelsen tar i dag, torsdag, in synpunkter på sitt förslag till nya metoder för nyckelbiotopsinventering. Det sker på ett seminarium på Clarion Hotell på Södermalm i Stockholm.

På seminariet presenterar Skogsstyrelsen de förslag som tagits fram av en samverkansgrupp där skogsbruket, länsstyrelserna, naturvårdsverket och certifieringsorganen har deltagit.

Miljörörelsen (Naturskyddsföreningen och WWF) hoppade av arbetet när Skogsstyrelsen i våras pausade nyckelbiotopsinventeringarna i nordvästra Sverige.

Land Skogsbruk fångade Skogsstyrelsens generaldirektör Herman Sundqvist strax före sitt inledningstal. I videoklippet här intill berättar han vilka förväntningar han har på dagens seminarium.

LÄS MER: Inget skogsbruk – ingen framtid

Relaterade artiklar

Land Skogsbruks Nyhetsbrev

Missa inga av de senaste nyheterna och aktuella debatterna inom de gröna näringarna!

Missa inga nyheter Gratis

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.

[article_FBShare type=shares ]
[article_FBShare type=comments ]
Till toppen