Gå till innehåll
laddar...
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Skog 9 november 2018

Sista chansen att bjuda på rosa bandet

I morgon är sista chansen att ropa hem ett par rosa skogsmaskinband och samtidigt stödja bröstcancerforskningen.

 Rosa Olofsfors CoverX auktioneras ut.
Rosa Olofsfors CoverX auktioneras ut. FOTO: Olofsfors

Sedan 2010 har Olofsfors, tillverkare av skogsmaskinband, årligen auktionerat ut ett par rosa band till förmån för bröstcancerforskningen. Runt 600 000 kr har samlats in sedan starten.

– Detta är en tradition hos oss och en möjlighet att göra något gott för samhället, säger Daniel Domeij, Försäljnings- och Marknadschef för Olofsfors band.

Slutauktion 10 november

I år auktioneras ett par Olofsfors CoverX band, till ett värde av ca 112 000 kronor, ut. Högsta bud i skrivande stund är 100 000 kronor. Slutauktionen sker i morgon, lördagen den 10 november, under SE skogsentreprenörernas årsstämma i Stockholm.

– Det känns jättebra att Olofsfors genom denna auktion kan bidra till forskning och stöd för cancerbehandlade och deras anhöriga samt ge andra chansen att engagera sig för ett så otroligt viktigt ändamål. Fler rosa band i våra skogar gör gott för samhället, avslutar Daniel.

Relaterade artiklar

Land Skogsbruks Nyhetsbrev

Missa inga av de senaste nyheterna och aktuella debatterna inom de gröna näringarna!

Missa inga nyheter Gratis

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.

Till toppen