Gå till innehåll
laddar...
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Skog 25 mars

Norrskogs ordförande slutar vid stämman

Norrskogs ordförande Gunnar Heibring slutar som ordförande i samband med föreningens årsstämma i juni, uppger förenigen i ett pressmeddelande.

 Norrskogs ordförande Gunnar Heibring slutar som ordförande.
Norrskogs ordförande Gunnar Heibring slutar som ordförande. FOTO: Rolf Segerstedt

Det är efter 12 år som Norrskogs ordförande som Gunnar Heibring väljer att inte ställa upp för omval. Han har varit förtroendevald i föreningen i 25 år.

– Jag har meddelat valberedningen att det är dags att ta in nya krafter. Det har varit fantastiskt att få det här förtroendet under så lång tid, men nu är det dags att tacka för mig och önska en efterträdare lycka till, säger Gunnar Heibring i en skriftlig kommentar.

Rekrytering pågår

Valberedningen meddelar att arbetet med att hitta en ny ordförande efter Gunnar Heibring nu är i full gång.

– Vi kommer att redovisa vårt arbete i samband med de årsmöten som genomförs i Norrskogs Skogsbruksområden under våren, kommenterar valberedningens ordförande Stig Wiklund.

LÄS MER: Svagt resultat för Norrskog

Relaterade artiklar

Land Skogsbruks Nyhetsbrev

Missa inga av de senaste nyheterna och aktuella debatterna inom de gröna näringarna!

Missa inga nyheter Gratis

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.

[article_FBShare type=shares ]
[article_FBShare type=comments ]
Till toppen