Gå till innehåll
laddar...
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Skog 6 november 2018

Hon är mest inflytelserik i svenskt näringsliv

VD och koncernchef för Billerud Korsnäs utses till Årets Ruter Dam 2018. Priset går till den mest inflytelserika chefsposten i svenskt näringsliv under det gångna året.

 Petra Einarsson, VD och koncernchef för Billerud Korsnäs.
Petra Einarsson, VD och koncernchef för Billerud Korsnäs. FOTO: Billerud Korsnäs

Petra Einarsson, VD och koncernchef för Billerud Korsnäs, har utsetts till Årets Ruter Dam 2018. Utmärkelsen tilldelas den kvinna som har befordrats till den mest inflytelserika chefsposten i svenskt näringsliv under det gångna året.

Vd:n för chefs- och mentorsprogrammet Ruter Dam, Marika Lundsten, beskriver Petra Einarssons ledarskap som ”grundat i starka värderingar. Hon har infört en decentraliserad organisation med tydligt kundfokus och lönsamhet samt en mer jämställd ledningsgrupp.”

– Kan jag genom denna fina utmärkelse vara en förebild och locka unga tjejer och kvinnor till fantastisk spännande branscher gör det mig särskilt glad, säger Petra Einarsson.

LÄS MER: Här är bolagen som styr Skogssverige

Relaterade artiklar

Läs mer om

Land Skogsbruks Nyhetsbrev

Missa inga av de senaste nyheterna och aktuella debatterna inom de gröna näringarna!

Missa inga nyheter Gratis

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.

[article_FBShare type=shares ]
[article_FBShare type=comments ]
Till toppen