Gå till innehåll
laddar...
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Skog 27 februari

Elmia Wood ändrar datum - vill inte ha mässkrock

Elmia AB ändrar datum för mässan Elmia Wood till 18-21 maj 2021. Orsaken är att den annars krockar med helgdagar och en annan skogsmässa.

FOTO: David Larsson

Elmia Wood kommer 2021 att hållas 18-21 maj.

– Det innebär att mässan förläggs under vanliga veckodagar. Mässan krockar inte med religiösa högtider eller röda kalenderdagar. Vi vill inte heller kollidera datummässigt med andra arrangemang med skoglig koppling, det gynnar ingen. Dessutom öppnar ett datum i maj för möjligheter kopplade till utbildningsinstanser, då terminerna ofta fortfarande är i gång, förklarar Mattias Pontén, projektledare och mässansvarig för Elmia Wood, i ett pressmeddelande.

Den mässa som Elmia Wood skulle ha krockat med är Swedish Forestry Expo 2021, en ny mässa som Maskinleverantörerna lanserar på Solvalla den 3-5 juni 2021.

LÄS MER: Solvalla ny arena för skogsmaskiner

Relaterade artiklar

Läs mer om

Land Skogsbruks Nyhetsbrev

Missa inga av de senaste nyheterna och aktuella debatterna inom de gröna näringarna!

Missa inga nyheter Gratis

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.

[article_FBShare type=shares ]
[article_FBShare type=comments ]
Till toppen