Gå till innehåll
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Skog 27 februari 2018

Timmerbil frontalkrockade med personbil - tre döda

UPPDATERAD. En timmerbil frontalkrockade under måndagen med en personbil i Strömsunds kommun. Tre personer som befann sig i personbilen har omkommit.

 Arkivbild.
Arkivbild. FOTO: Mostphotos

Krocken ägde rum vid lunchtid på länsväg 989, öster om Rudsjön och Backe, som ligger i Strömsunds kommun, rapporterar Sveriges Radio P4 Jämtland.

Tre har avlidit

Fyra personer var inblandade i olyckan. Tre personer i personbilen har avlidit. Två män, i 35-40-årsåldern, avled på platsen, skriver SVT Nyheter Jämtland.

En kvinna i 30-årsåldern fördes till sjukhuset i Östersund och avled senare. De anhöriga har underrättats. Samtliga tre var hemmahörande i Strömsunds kommun.

Timmerbilsföraren klarade sig

Timmerbilsföraren ska ha klarat sig utan fysiska skador. Ambulanshelikopter och andra räddningsresurser skickades till platsen och vägen var avspärrad fram till sent på måndagen. Ingen är i dagsläget brottmisstänkt. Vid olyckstillfället var det halt på platsen.

LÄS OCKSÅ: Lastbil med flis välte – skapade stora trafikproblem

Relaterade artiklar

Läs mer om

Till toppen