Gå till innehåll
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Info 19 maj 2017

Ta del av vår premiumjournalistik!

Alla är olika. En del vill helst läsa på papper. Andra vill kunna läsa i mobilen eller i datorn. Och en del vill kunna växla mellan kanalerna. Den valfriheten erbjuder vi.

Premiumjournalistik är innehåll som du behöver vara inloggad för att läsa. Det är tjänster och innehåll som bara finns digitalt, eller artiklar som finns i papperstidningen.

Land-paketet består av tre tidningar: Land Lantbruk, Land Skogsbruk och familjetidningen Land. Om du är medlem i LRF får du alla tre tidningarna hem i brevlådan varje vecka. Till varje tidning hör en sajt: landlantbruk.se, landskogsbruk.se och land.se. Dessa sajter innehåller både öppet innehåll, och premiuminnehåll och tjänster. Med premiuminnehållet får de nya sajterna betydligt mer innehåll än tidigare.

Allt ingår om du är LRF-medlem!

För dig som är LRF-medlem ingår allt innehåll på alla tre sajterna. Dessutom ingår nyhetstjänsten Svepet som omvärldsbevakar det gröna näringslivet varje morgon. Det enda du behöver göra är att registrera dig och ange ditt personnummer och medlemsnummer. Då blir du inloggad direkt och kan läsa allt innehåll. Alla LRF-medlemmar kan ha sitt eget konto, oavsett om du är huvudmedlem eller familjemedlem.

Behöver du hjälp att ta fram ditt medlemsnummer? Vi hjälper dig! Ring LRF:s Medlemsservice på telefon 0771-18 08 11. Du kan också mejla medlemsservice@lrf.se. Under måndag till fredag den 7-20 juni har vi extra bemanning på mejladressen mellan klockan 16.00 och 20.00.

För dig som är prenumerant på någon av tidningarna

Som prenumerant har du tillgång till allt plusmärkt innehåll på sajterna. Om du är prenumerant behöver du bara registrera dig och ange ditt prenumerationsnummer som finns på fakturan. Behöver du hjälp att hitta ditt prenumerationsnummer kontaktar du LRF Media kundtjänst på telefon 08-588 365 05 eller via mejlen kundservice@lrfmedia.se.

En del artiklar kräver bara registrering

På land.se finns en del innehåll som du inte behöver prenumeration eller LRF-medlemskap för att läsa. Det enda du behöver göra är att registrera ett konto.

Så här märker vi ut innehåll

LRF-symbolen visar innehåll som bara är tillgängligt för LRF-medlemmar. Innehåll som kan läsas av både LRF-medlemmar och prenumeranter markeras med både LRF-symbolen och Plus-symbolen. Innehåll som bara kräver inloggning markeras med enbart Plus-symbolen.

Bli digital prenumerant

Nu kan du bli digital prenumerant, det vill säga betala för premiuminnehållet, utan att få papperstidningarna. Om du prenumererar på flera tidningar är det samma inloggning på alla tre sajterna.

Välj något av våra paket:

  • Land Lantbruk, Komplett: Alla tre tidningarna, både i papper och digitalt
  • Land Lantbruk, Plus: Allt digitalt innehåll på alla tre sajterna
  • Tidningen Land, Komplett: Familjetidningen, både i papper och digitalt

Alla paketen beskrivs i vår shop. Där kan du bli prenumerant direkt.

Därför är premiumjournalistiken viktig

Tidigare, när sajterna var helt öppna, kunde vi inte lägga ut allt innehåll. Det är ju trots allt LRF-medlemmar och betalande prenumeranter som gör det möjligt att producera innehållet. Nu kan vi lägga ut hur mycket som helst – och vi vet att det bara är medlemmar och prenumeranter som kan läsa det innehåll som vi väljer att lägga bakom inloggningen.

Vi hjälper dig!

Vi har försökt att göra det så enkelt som möjligt att registrera sig, men det kan vara en tröskel första gången. När du väl är registrerad och inloggad, behöver du inte göra något mer. Artiklarna kommer att vara upplåsta från början när du nästa gång besöker sajten som inloggad användare.

Men ibland krånglar det. Då finns vi på plats för att hjälpa dig. Ring LRF Medias kundservice på 08-588 365 05 eller mejla kundservice@lrfmedia.se.

Hälsningar

Redaktionen Land Lantbruk

Redaktionen Land Skogsbruk

Redaktionen Land

Kundservice

Relaterade artiklar

Till toppen