Gå till innehåll
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Ekonomi 21 juli 2018

Sveaskog får ny kommunikationschef

Sveaskog har utsett Helene Samuelsson till ny kommunikationschef på Sveaskog, samtidigt som den nuvarande HR- och kommunikationsstaben delas upp i två.

FOTO: Sveaskog/Istock

Helene Samuelsson tillträder den 15 oktober. Samtidigt så delas den nuvarande staben HR och Kommunikation upp i en HR- och en kommunikationsstab, där Helene Samuelsson blir chef för den senare. Hon kommer från Preem där hon har varit har arbetat sedan 2007 i flera kommunikations- och marknadsrelaterade roller.

– Jag ser fram emot min nya roll och att börja arbeta i en av Sveriges mest innovativa och spännande branscher, säger Helene Samuelsson, i en skriftlig kommentar.

Flera utmaningar

Samtidigt har Sveaskog har stora utmaningar att säkerställa att företaget är en attraktiv arbetsgivare även i framtiden. Det är viktiga satsningsområden för Sveaskog som arbetsgivare och affärspartner, uppger Sveaskogs VD Per-Olof Wedin.

– Därmed behöver Sveaskog fokusera tydligare på sin kommunikation och växla upp den externa kommunikationen för att öka kunskapen om och förtroendet för skogsbruket. I detta arbete kommer Helene att bidra med värdefull kompetens genom sin bakgrund och erfarenhet, säger han.

LÄS OCKSÅ: Sveaskog växer – trots minskande leveranser

Relaterade artiklar

Kommentarer

Genom att kommentera på Skogsbruk så godkänner du våra regler.

Läs mer om

Till toppen