Gå till innehåll
laddar...
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Ekonomi 15 februari 2018

Jörgen Hermansson ny Södrachef

Jörgen Hermansson blir ny chef för Södras satsning på det nya affärssegmentet Södra Building Systems inom Södra Wood.

 Jörgen Hermansson.
Jörgen Hermansson. FOTO: Södra

Fokus för Södra Building Systems, som bildades efter investeringen i en anläggning för korslimmat trä i Värö, är att driva utvecklingen av träbaserade lösningar till bygg- och bostadsindustrin.

Arbetet ska nu ledas av Jörgen Hermansson som är civilingenjör och närmast kommer från tjänsten som Head of Building Components and Systems på Stora Enso.

– Jag ser fram emot att leda och bidra till Södras satsning på Building Systems och utnyttja de unika fördelarna Södra har att skapa värde åt sina kunder och andra intressenter. Jag har under många år lett utveckling av nya affärer och vårt uppdrag blir att positionera Södra som marknadens bästa val, säger Jörgen Hermansson i ett pressmeddelande.

Han fortsätter:

– För att göra det behöver vi förstå kundernas affärer och stödja deras tillväxt samt att skapa starka team och effektiva strukturer för att kunna leverera värde.

LÄS MER: Setra storsatsar på dörrtillverkning i Långshyttan

Relaterade artiklar

Läs mer om

Till toppen