Gå till innehåll
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Ekonomi 14 april 2019

Glöm inte att nominera till Guldyxan

Nu är det hög tid att anmäla din kandidat till utmärkelsen Guldyxan. Är du en skogsägare, eller känner du någon, som vet att utnyttja skogens många värden?

 Mikael Wik, till höger, fick den senaste Guldyxan.
Mikael Wik, till höger, fick den senaste Guldyxan. FOTO: Marie Henningsson

Du kommer väl ihåg att skicka in nomineringen till Guldyxan? I år delar vi ut den till en skogsägare med mångbruk, en skogsägare som inte bara får inkomst genom att sälja massaved och timmer utan som också tjänar pengar på att nyttja andra värden i skogen. Kanske genom turismverksamhet eller genom att förädla eget virke.

Kort sagt, du, eller någon du känner, som är skogsägare med mångbruk kan bli 2019 års Guldyxevinnare.

Det är Land Skogsbruk, LRF Skogsägarna och Elmia som utser vinnaren och utmärkelsen delas ut på Skogselmia i juni. Vinnaren får förutom äran en fin yxa och 10 000 kronor.

Nominera din kandidat

Skicka nominering och en motivering till marie.henningsson@landlantbruk.se eller till Land Skogsbruk, Box 2164, 550 02, Jönköping.

Glöm inte att skriva ditt eget namn, adress och telefonnummer. Ange också namn, adress och telefonnummer till den/de som nomineras.

Senast den 24 april vill vi ha din nominering.

Relaterade artiklar

Kommentarer

Genom att kommentera på Skogsbruk så godkänner du våra regler.

Läs mer om

Till toppen