Gå till innehåll
laddar...
svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Debatt 16 september

”Svinbra med vildsvinskött på äldreboenden”

Att servera vildsvinskött på äldreboenden är ett svinbra förslag som till och med grönsaksivrarna i SSU kan gilla. Det tror Blekinge Läns Tidnings ledarskribent Anders Gustafsson. Läs om detta och mer i veckans debattsvep.

Det här är en debattartikel. Skribenten svarar själv för sina åsikter och slutsatser.

 Att servera vildsvinskött på äldreboenden är ett svinbra förslag som till och med grönsaksivrarna i SSU kan gilla. Det tror Blekinge Läns Tidnings ledarskribent Anders Gustafsson.
Att servera vildsvinskött på äldreboenden är ett svinbra förslag som till och med grönsaksivrarna i SSU kan gilla. Det tror Blekinge Läns Tidnings ledarskribent Anders Gustafsson. FOTO: Mostphotos

”Orkaner fäller skog”

Effekterna av ett avtalslöst Brexit kommer omgående att märkas hos oss, det är framför allt skogsindustrin som står i första linjen, skriver Patrik Oksanen i en ledare.

Östersunds-Posten 5 september

”Amazonas brinner – och EU eldar på”

Skogsbränderna som rasar i Amazonas är inte bara en akut krissituation för närområdet och dess befolkning, de ger även förödande klimat- och miljökonsekvenser för hela vår planet, hävdat Greenpeace.

Aftonbladet 5 september

”Ett svinaktigt förslag som till och med SSU kan gilla”

Vildsvinskött ska bli en del av basmatsedeln för äldre i Växjö. Ett, minst sagt, aptitligt sätt att komma åt vildsvinsplågan, anser krönikören Anders Gustafsson.

Blekinge Läns Tidning 4 september

”Vi skogsägare skapar olika ekosystem varje dag”

Jag är skogsägare och med den kunskap som finns idag för oss skogsägare så tar vi hänsyn till många ekosystem som finns i skogen och på dennes mark, skriver Gunilla Kjellsson i en debattreplik.

Örnsköldsviks Allehanda 3 september

”Vi kan vara en förebild i gröna omställningen”

Sverige har alla förutsättningar att vara en förebild i den gröna omställningen. men en förutsättning är att ett grönt kliv framåt inte samtidigt blir två steg bakåt för svensk landsbygd, skriver Centern i en debattartikel.

Aftonbladet 2 september

Relaterade artiklar

Kommentarer

Genom att kommentera på Skogsbruk så godkänner du våra regler.

Land Skogsbruks Nyhetsbrev

Missa inga av de senaste nyheterna och aktuella debatterna inom de gröna näringarna!

Missa inga nyheter Gratis

Den information som du lämnar här kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi rekommenderar att du läser den innan du går vidare.

[article_FBShare type=shares ]
[article_FBShare type=comments ]
Till toppen