Gå till innehåll

Psst...

Det ser ut att vara tekniska problem just nu. Vi ber om ursäkt.

svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
Skog 5 december

Skogsstyrelsen: Seminarier öppna för alla

Skogsstyrelsens nyckelbiotopsseminarier har varit öppna för alla oavsett om man deltagit i samverkansprocessen eller inte.

– Vi tror att resultatet blir bättre då, säger Skogsstyrelsens Johan Wester som ett svar på kritiken från LRF Skogsägarna.

Enligt Johan Wester är det viktigt att så många intressenter som möjligt får insyn och kan lämna synpunkter på arbetet. Det gäller även de intressenter som har hoppat av den formella samverkansprocessen.

Två seminarier

Därför har myndigheten arrangerat två öppna seminarier under hösten, dels i samarbete med Kungliga skogs- och lantbruksakademien, KSLA, och dels ett i torsdags i Stockholm.

– De intressenter som deltar i den formella samverkansprocessen har informerats om detta redan tidigt. Under seminarierna har vi fått många värdefulla synpunkter och tankar som vi nu tar till oss av i det fortsatta arbetet, säger Johan Wester.

LÄS MER: Skogsstyrelsen tog till sig synpunkter om nyckelbiotoperBråk om avhopp från samverkan om nyckelbiotoper

Kommentarer

Genom att kommentera på Skogsbruk så godkänner du våra regler.

Land Skogsbruks Nyhetsbrev

Missa inga av de senaste nyheterna och aktuella debatterna inom de gröna näringarna!

Missa inga nyheterGratis

När jag fyller i formuläret godkänner jag LRF Medias regler om lagring av uppgifter.

Till toppen